Передплата 2024 «Добра кухня»

Сюмар: Відповідальність за зрив операції "вагнерівців" планують перекласти на опозицію

  • 30.06.2021, 11:00
  • 534

В Офісі Зеленського настільки бояться відповідальності за зрив спецоперації із затримання бойовиків із ПВК Вагнера, що готові вдатися до «анекдотичних» заходів

Про це на брифінгу у Верховній Раді повідомила народна депутатка з «Європейської Солідарності» Вікторія Сюмар.

«Ми довго спостерігали за цієї темою і побачили дуже багато брехні довкола неї. У своїх спробах приховати зрив спецоперації із затримання «вагнерівців» Банкова і влада дійшли до певної анекдотичності. За нашою інформацією, станом на зараз вже змонтовані якісь чергові «плівки». Розмови, що нібито про «вагнерівців» Лукашенку розказав Петро Порошенко.

Петро Порошенко багато говорив про «вагнерівців» зараз, а не коли був на посаді президента. І точно не з Лукашенком. Ці цитати наскубли, нарізали. Ми знаємо, хто це робив, навіщо. І зараз ці нові «плівки» — змонтовані, абсолютно фейкові — намагаються розмістити у різних ЗМІ для того, аби відвернути увагу від організації зливу цієї спецоперації нинішніми керманичами вулиці Банкової", — повідомила Сюмар.

«Нічого крім усмішки такі фейки викликати не можуть, хоча зрозуміла мета — розмити тему, посіяти якісь нові підозри. Так багато брехні навколо цієї теми, що влада ризикує у ній же потонути», — іронізує Сюмар.

«Правду і державну зраду будуть доводити відповідні органи, і вона буде звучати. А от брехню ви викрили — і не один раз — самі, коли казали, що спецоперації не було, потім сказали, що вона була, але добре, що її зірвали. Саме це ми почули від президента Зеленського. А зараз відповідальність вкотре намагаються перекласти на опозицію», — зазначає Вікторія Сюмар.

«У цьому питанні доведеться говорити правду — рано чи пізно», — переконана Сюмар.

Схожі новини