Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Серіал про Поворознюка за бюджетні гроші замість безпілотників — це театр абсурду», — депутатка Вікторія Сюмар

  • 20.07.2023, 13:15
  • 1 001

Народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність» Вікторія Сюмар в ефірі Прямого обурилась черговим багатомільйонним тендерам на виробництво розважальних серіалів, які героїзують сумнівних персонажів

Вікторія Сюмар. Фото з мережі
Вікторія Сюмар. Фото з мережі

В той час, як не вистачає зброї та оснащення на фронті в Україні знову збираються використати перевірену технологію впливу на електорат через кіноперсонажа.

«Мене найбільше вразила ось ця остання історія із закупівлею серіалів. Вчора я знайшла у системі „Прозорро“, ми її періодично моніторимо, ми побачили черговий серіал за 33 мільйони 600 тисяч гривень, який називається „СМТ Інгулець“. І закупила його система іномовлення, телеканал FreeDOM, який тепер почав знімати серіали. Ми згадали, що таке Інгулець. Ми знали відомого власника футбольного клубу „Інгулець“ — це такий Олександр Поворознюк, друг Коломойського, який дуже часто з’являвся на його каналі „1+1“, і в ефірі наближених до нього Ютюб-блогерів зокрема Наталії Мосейчук», пише Прямий.

Вона наголосила, що героєм цього серіалу справді буде «Батя» — місцевий аграрний барон, прототипом якого став саме Олександр Поворознюк.

«Це тільки один приклад, і він говорить про те, що починають робити ставку на видовища. Що роблять ставку на технологію, тому що „Слуга народу“ був теж технологією Коломойського. І ця технологія стала політичною технологією».

«Люди втомилися від війни. Люди втомилися від розуміння, що буде вже цієї ночі. Люди втомилися віддавати останні копійки на прохання своїх рідних-військових, які просять від плазм до дронів, я вже не кажу там про автомобілі і якісь інші речі. Люди втомилися дивитися на те, як міністерство оборони не знає, куди подівся мільярд американських доларів і як їх повернути. Ось тут люди втомилися. Але не від інформації і не від реальності - вони втомилися від абсурду», — резюмує Вікторія Сюмар.

Схожі новини