Передплата 2024 «Добра кухня»

Із землі викопали… «чорта»-Сталіна!

Робітники не сподівалися викопати з-під землі такого «чорта»...

У Рівному під час прокладання каналізаційної мережі неподалік лялькового театру робітники пережили справжній шок. Коли стали копати землю, техніка на глибині близько метра вперлася у щось тверде, металеве. Стали викопувати вручну — і з-під землі показався… Сталін!

Скульптура мала розмі­ри метр на метр, вико­нана з бетону. Четверо чоловіків її ледве підняли. За­важив Сталін майже 600 кіло­грамів…

— Мої хлопці під час земляних робіт у центрі Рівного викопали «чорта», — написав у Фейсбуку директор підприємства «Пром-енерго-консалтинг» Юрій Шка­рапа. І додав: — Запитання для молоді: хто це?

Справді, сучасне молоде покоління може не знати цьо­го ката України в обличчя. Але про страшні злочини, скоє­ні Сталіном і його режимом, ми зобов’язані пам’ятати… Що будуть далі робити з рів­ненським Сталіном? Версій є кілька. Одна пропозиція така: розбити і замостити якусь яму, щоб хоч так людям прислужив­ся. До музею, переконані рівня­ни, «чорта» відправляти не мож­на, бо ще знайдуться такі, що йому квіти почнуть носити.

Схожі новини