Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові почалися зйомки містичного трилера "Егрегор": рух транспорту змінять

  • 07.09.2020, 19:55
  • 1 385

З 6 до 18 вересня у Львові проводитимуть зйомки українського пригодницького трилера з елементами містики «Егрегор»

Режисер стрічки — Станіслав Капралов, оператор — Дудник Тетяна, повідомляє «ЛМР».

Фільм розповідає про нью-йоркського детектива Артура, який отримує дивного листа з авіаквитком і прихованим посланням від свого університетського професора-українця, з яким він не спілкувався протягом багатьох років. Намагаючись розібратися, Артур дізнається, що професор начебто вчинив самогубство, а за дочкою професора — Лесею — полюють невідомі люди. Артур вилітає в Україну, аби розплутати цей загадковий клубок і допомогти дочці людини, яка багато років тому відіграла важливу роль в його житті.

Читайте також: «Я, „Побєда“ і Берлін»: у Львові стартували зйомки кіно

«Цей фільм знімається в стилі неонуару. Наша картина — це велика міжнародна співпраця, адже працюємо разом з польськими та американськими продюсерами. Також ми пишаємось нашим акторським складом: Омрі Роуз, Валерія Караман, Олена Лавренюк, Данієль Ольбрихський, Анджей Зелінський.

Оскільки я львів'янин, то вирішив перенести сюжет фільму до Львова. Основні події фільму відбуватимуться у Львові, проте деякі сцени ми зніматимемо в Києві, біля Кракова та в Нью-Йорку. У фільмі ми покажемо справжній, сучасний Львів, тому сподіваємось, що львів'яни поставляться з розумінням до певних незручностей", — розповів Сергій Лавренюк, генеральний продюсер «Солар Медіа Інтертеймент».

Зазначимо, що під час зйомок на декількох локаціях міста буде обмежене паркування, а також ситуативне та повне перекриття руху.

«Оскільки зйомки фільму будуть проводитись переважно на тих вулицях, де не курсує громадський транспорт, то ніяких змін в русі автобусів чи електротранспорту не буде. На тих вулицях, де в нас курсує транспорт, ми будемо робити ситуативне перекриття руху (на час зйомок кадру, тобто на декілька хвилин). Єдине будемо просити мешканців забирати припарковані автомобілі з цих вулиць», — сказав Ігор Собенко, заступник начальника управління транспорту ЛМР.

Схожі новини