Передплата 2024 «Добрий господар»

Нацкорпус і ветерани війни в Донбасі протестували під посольством РФ (фото, відео)

У суботу, 14 березня, в Києві відбулася хода ветеранів війни на Донбасі й учасників Нацкорпусу, які ввечері пройшли колоною до посольства Росії. Марш добровольців закінчився ударом ракетницею по будівлі відомства і розривом прапора РФ.

Гаслом Маршу добровольців було «Пострілюємо з 2014-го», — повідомляє obozrevatel.

«Ветерани війни та представники Національного корпусу скандували: «Нам потрібна перемога!», «Слава нації — смерть ворогам!», «Донецьк — це Україна!», «Луганськ — це Україна!». На Марші українських добровольців також прозвучала відома фольклорна кричалка на адресу президента Росії: «Путін — х*йло!».

Учасників ходи налічувалося близько 350 осіб. На чолі колони їхала машина з прапорами Азова, Нацкорпусу, звучала патріотична музика.

Охорону порядку забезпечували правоохоронці з собаками. На місці чергували кілька карет швидкої допомоги. Майже всі правоохоронці були в медичних масках.

Посольство Росії в Києві серйозно посилило заходи безпеки через марш добровольців, на підході до будівлі чергували кілька сотень бійців Нацгвардії, більше 40 поліцейських машин і ДСНС.

В кінці акції по посольству Росії вдарили з ракетниці, потрапивши по даху дипломатичного відомства.

Також під час акції порвали російський прапор. Його повісили на паркані посольства, після чого протест завершився.

Так охороняли посольство РФ
Так охороняли посольство РФ

Схожі новини