Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

За поточну добу ворожі бойовики обстріляли українські позиції чотири рази

  • 07.03.2020, 19:15
  • 482

З початку доби, 7 березня, ворог чотири рази відкрив вогонь на Донбасі, втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає

Про це йдеться у вечірньому зведенні пресцентру ООС, передає УНН.

«Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також із озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», — повідомили у штабі.

Як зазначається, один обстріл було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», а саме: поруч із Красногорівкою — зі станкового протитанкового гранатомету — 10 пострілів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник, як зазначили у штабі, здійснив три обстріли наших позицій. Так, зафіксовано обстріли поблизу населеного пункту Зайцеве — з міномету калібру 82 мм противник випустив 6 мін, здійснив 4 постріли зі станкового протитанкового гранатомету, а також вів вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Луганського — з гранатометів різних систем. Також поруч з Новотошківським — зі станкового протитанкового гранатомету — 10 пострілів, а також вівся обстріл з озброєння БМП.

«Сьогодні, 7 березня, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає», — додали у штабі.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень