Передплата 2024 «Добрий господар»

Смерть 11-річної Дарини Лук’яненко на Одещині: батько вбивці має страшний намір

  • 04.07.2019, 10:58
  • 6 465

У селі Іванівка Одеської області, де убили 11-річну Дарину Лук'яненко, місцеві продовжують бунтувати проти родини вбивці 22-річного Миколи Тарасова.

Не дали працювати на ринку, нападають на будинок і навіть б'ють, пише Gazeta.ua.

Через це батько підозрюваного, Геннадій Тарасов, хоче вчинити самогубство. Про намір випити смертельну дозу снодійного говорив дружині.

«Чоловік уже руки опустив, погрожує випити снодійне і так вкоротити собі віку. Я виявилася сильнішим борцем, ніж чоловік. Життя нам немає. Люди підняли бунт і нас вигнали із ринку. 50 підприємців підписали колективну заяву. Написала заяву про розірвання оренди торгового місця. Закриваю підприємницьку діяльність і ставлю контейнер на продаж», — розповіла Марія Тарасова, мати вбивці, передає «КП в Україні».

Зазначається, що родині погрожують спалити будинок. А напередодні п'яна компанія поламала сім'ї огорожу. Коли батько вбивці вийшов з проханням не нищити його майно, чоловіка побили.

Марія Тарасова розповідає, що вони готові виїхати. Але їм не дозволяють це робити, поки триває слідство. Це щонайменше 2 місяці.

11-річна Дарина Лук'яненко із селища Іванівка на Одещині зникла 13 червня. Близько 14:00 дівчинка вийшла з місцевого ринку Привоз, де працює її мати. Більше її ніхто не бачив, телефон не відповідав. Дівчину цілодобово шукали півтисячі людей. Тіло виявили на 7-й день пошуків у вигрібній ямі туалету в дворі родини Тарасових. Єдиний підозрюваний — молодший син підприємців 22-річний Микола.

Схожі новини