Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Розмай кольорів і принтів на Ukrainian Fashion Week

В українській столиці завершився Тиждень моди

У Києві з 1 по 5 лютого відбувся Ukrainian Fashion Week -19/20, який щодня дивував і вражав відвідувачів неординарними показами українських дизайнерів.

Останній день Тижня моди відкрив бренд ANDI, який представив колек­цію з єгипетськими мотивами. Чоло­вічі атласні сорочки вражали сміливи­ми принтами, а жіночі сукні — легкістю та грою фактур. Бренд обрав безпро­грашне рішення на користь базового чорного кольору, з яким гармонійно поєднуються навіть найяскравіші до­повнення.

Malva Florea також вирішили до­дати натуральності до своєї колекції. За її основу взяли натуральні тканини — шовк, бавовну та екохутро. Теплі речі гармонійно поєднуються з легкими і повітряними. У колекції було представ­лено вечірні сукні пудрових і золотис­тих відтінків.

Якщо торік за основу колекції KO BY KOLOTIY було взято кольори хакі і ніжно-рожевий, то у цьому сезоні ди­зайнер зробила акцент на контрасті між чорним і оранжевим. А ще дизай­нерка використала екошкіру у сукнях і спідницях.

Колекція дизайнера Darja Donezz стала по­вною протилежністю попередньому показу. Дизайнерка додала нотку ніжності і жіночності кожному образу і підкорила глядачів своїми фло­ристичними принтами, які базуються на творчості японських художників. Основними матеріалами колекції стали бавовна, тенсел і шифон. А симво­лом колекції — риба, що символізує життя, віру і пристрасть.

Схожі новини