Передплата 2024 «Добра кухня»

Для навчання, роботи та розваг: 5 найкращих сканерів від Fujitsu

  • 28.01.2019, 17:33
  • 724

Fujitsu — компанія, яка на думку експертів та споживачів визнана одним з найкращих виробників офісної техніки, оснащення для IT-компаній, користувацької електроніки і комплектуючих до неї. Особливим попитом користуються розроблені під її іменем пристрої введення та виведення інформації.

Всі принтери, БФП і самостійні сканери Fujitsu чудово виконують поставлені завдання та вражають відмінними результатами.

Рейтинг кращих сканерів Fujitsu

Ознайомитися з актуальним асортиментом, тобто дізнатися, як виглядають і скільки коштують багатофункціональні пристрої, принтери та сканери Fujitsu можна тут. Що стосується сканерів, вони відмінно підходять для використання майже у будь-яких обставинах. Завдяки різноманітності асортименту кожен споживач з легкістю може обрати модель для навчання, роботи чи творчості.

  • Документ-сканер A3 SV600. Пристрій, призначений для використання у професійних цілях. Ідеальне рішення для проектування, дизайну різноманітних макетів, плакатів, рекламних бюлетенів та нестандартних візиток. Модель належить до сегменту товарів з високим рівнем цін, але завдяки функціональним можливостям та технічним характеристикам повністю виправдовує свою вартість.
  • SP-1125. Модель з середнього цінового сегменту, яка може використовуватися як у офісі, так і у домашніх умовах. Призначена для сканування документів стандартного формату А4. Демонструє високу швидкість сканування, оснащена пристроєм автоматичної подачі паперів. Володіє компактними розмірами, тому може використовуватися навіть в умовах обмеженості вільного простору.
  • SP-1120. Ще один сканер, який оптимально підходить для встановлення на робочому місці як в офісі, так і вдома. Поступається моделі SP-1125 лише у швидкості сканування, а в цілому володіє ідентичними технічними, експлуатаційними та візуальними характеристиками.
  • Fi-5530C2. Сканер, який однаково ефективно може працювати з різними форматами паперу. Сканує як монохромні документи, так і кольорові зображення або креслення у відтінках сірого. Гарантує високу швидкість сканування та якість результату.
  • A4 Fi-6130Z. Потужний сканер для формату А4. Завдяки невеликим габаритам та зручному форм-фактору може бути встановлений майже в будь-якій частині робочого кабінету чи кімнати. Має стильний зовнішній вигляд, тому гармонічно виглядає на фоні іншої сучасної техніки.

Оргтехніка Fujitsu — це універсальне рішення, яке чудово підходить для використання майже в будь-яких цілях.