Передплата 2024 ВЗ

«Разом до перемоги»: Українсько-Литовський марафон зібрав 110 тисяч євро на підтримку народу України.

  • 13.01.2019, 08:06
  • 980

Під час третього Українсько-Литовського марафону «Разом до перемоги» було зібрано 110 тисяч євро. Кошти підуть на допомогу українським військовим, переселенцям та людям, які мешкають поблизу лінії розмежування.

Трансляцію марафону вів телеканал «Прямий».

«Це третій ювілейний марафон «Разом до перемоги», результатом якого став збір коштів нашими литовськими друзями. І, тільки вдумайтеся, всього лише за понад дві години вдалося зібрати 110 тисяч євро. За роки війни структурам, які входять до Фонду президента України Петра Порошенка вдалося зібрати і перерахувати на потреби армії понад 600 мільйонів гривень, — сказала ведуча «Прямого» Кароліна Ашіон.

Також ведучий «Прямого» Євгеній Кисельов подякував усім хто брав участь в програмі.

«Прості люди, звичайні литовські телеглядачі, які дивилися сьогоднішній телемарафон „Разом до перемоги“, пожертвували 110 тисяч євро на підтримку народу України, що протистоїть російській агресії. Я дякую всім, хто брав участь в цій програмі, тим, хто прийшов до нас в студію, волонтерів, громадських активістів, журналістів. І особливо хочу подякувати послу Литовської Республіки в Україні і всьому литовському народу», — подякував Кисельов.

Нагадаємо, що минулого року під час марафону зібрали понад 80 тисяч євро.

12 січня на «Прямому» відбувся Українсько-литовський марафон «Разом до перемоги». Гостями ефіру стали Олег Абрамичев волонтер, Мирослав Гай, волонтер, Олексій Мазепа старший офіцер Управління Цивільно-військового Співробітництва ЗСУ та Сергій Лойко журналіст і письменник.

7 грудня 2018 року Литва застосувала індивідуальні санкції з забороною на в'їзд в країну для громадян Російської Федерації, які мали відношення до затримання трьох українських кораблів в Азовському морі.

Схожі новини