Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Роздроблений на шматки таз: на пасажирку поїзда «Київ-Рахів» впала верхня полиця із жінкою

  • 24.12.2018, 15:58
  • 4 510

Пасажирка поїзда «Київ-Рахів» Надія Полякова отримала важкі травми під час подорожі.

На неї під час поїздки впала верхня полиця із жінкою, їй роздробило таз і кістки. Про інцидент написала у Facebook дочка постраждалої Світлана Полякова,

«22 грудня 2018 р. у поїзді 357К Київ-Пас. — Рахів стався нещасний випадок з моєю мамою Поляковою Надією Василівною, 1960 р.н., якій вночі, коли вона відпочивала, впала друга полка у вагоні, з жінкою яка теж відпочивала», — написала Світлана Полякова.

«Маму терміново доставили в Тернопільську обласну лікарню, зробили МРТ та попередньо прооперували (роздріблені пах та таз на шматки)», — додала вона.

Наразі сім'я вирішує питання зі страховкою, яка входить у вартість кожного квитка.

У коментарі до посту Світлани Полякової директор департаменту організації внутрішніх та міжнародних пасажирських перевезень Укрзалізниці Олександр Красноштан написав: «Після інциденту полиця була комісійно перевірена — вона була і залишається у справному стані», повідомляє ВВС.

«Така подія могла статись через необережність пасажира, що перебував на полиці (такі випадки дуже рідко, але трапляються)», — припустив посадовець Укрзалізниці.

Він також запевнив, що організації «немає потреби щось перекручувати, щоб не відповідати, — пасажир застрахований».

Світлана Полякова у відповідь написала, що пасажирка з верхньої полиці на момент інциденту «спала вже як дві години».

«Я написав про факт, який встановлено в результаті комісійного огляду. Несправностей полиці, кронштейнів, тримачів не виявлено — все було справне», — наголосив Олександр Красноштан.

За його словами, Укрзалізниця вже почала необхідні процедури для оформлення страхових виплат постраждалій.

Водночас Світлана Полякова написала, що відповідно до акту, який підписав начальник потягу після інциденту, її матір травмувалася не через падіння на неї полиці, а лише через падіння сусідки зверху.

«Тільки що мама зачитала акт — там написано, що пасажирка зверху з місця 46 впала на пасажирку (мою маму) на місце 45, остання отримала травму стегна. Про полицю зовсім нічого не написали!» — повідомила пані Полякова.

Схожі новини