Передплата 2024 ВЗ

Синоптики розповіли, якою буде погода в перший тиждень жовтня 2018 року

  • 30.09.2018, 20:50
  • 794

З понеділка по п’ятницю в Україні очікується суха погода.

За прогнозами синоптиків Українського Гідрометцентру, в Україну прийде бабине літо, але, на жаль, не у всі регіони. Для більшості регіонів весь тиждень буде «сухий», незначні дощі пройдуть в окремих областях, але не часто, повідомляє РБК-Україна.

Згідно з прогнозом, в понеділок дощів не буде. Температура повітря вдень на Заході, Півночі та в центральних областях країни +15…+17 градусів, вночі буде холодно: від 3 до 6 градусів тепла. У Східних і Південних областях повітря вдень прогріється сильніше — до +17…+22 градусів.

2 жовтня, у вівторок так само, як і в понеділок буде суха, ясна погода з мінливою хмарністю без опадів в температурних показниках відчутних змін не буде. На Сході і Півдні країни стовпчики термометрів покажуть +18…+20 градусів. Проте вночі у всіх областях буде тепліше, ніж у перший день тижня в середньому на пару градусів.

Середа відзначиться дощами, і похолоданням, які прийдуть на Заході, Півночі та Черкаській області. Дощі будуть незначними. В Житомирській, Рівненській, Луцькій та Львівській областях похолоднішає до +11…+13 градусів за Цельсієм, в інших областях на Заході, Півночі і в Центрі температура повітря не зміниться. На Сході і Півдні збережеться комфортне тепло без дощів.

4 жовтня прохолодна осіння погода збережеться в центральних північних і західних областях, а на Сході і Півдні похолодає до +12.+14 та +16.+18 відповідно. Опадів не передбачається.

Останній робочий день, п'ятниця буде прохолодною у всіх частинах України температура в більшості областей, за винятком південних зупиниться на +13.+15 градусах Цельсія, на Півдні +15…+17. Небо буде сонячним з мінливою хмарністю без дощів.

Схожі новини