Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Стрілянина в Одесі: поранений активіст прийшов до тями

  • 23.09.2018, 11:27
  • 698

Стан пораненого в суботу в Одесі громадського діяча Олега Михайлика на даний момент стабілізувався.

Про це в коментарі «112 Україна» повідомив радник голови головного управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк.

«Станом на 8:30 він прийшов до тями і стан його в принципі вже стабільний… Куля знаходиться в грудній частині тіла і за інформацією лікарів операцію будуть робити пізніше, після стабілізації стану. Він втратив багато крові через внутрішню кровотечу», — сказав Форостяк.

За його даними, Михайлик зараз знаходиться при свідомості, проте операцію з вилучення кулі лікарі будуть проводити пізніше, в залежності від стану потерпілого.

Як писав ВЗ, вчора, 22 вересня, в Одесі стріляли в громадського діяча, голову міської організації партії «Сила Людей» Олега Михайлика. Місцеві ЗМІ уточнюють, що Михайлик неодноразово виступав проти муніципальної адміністрації Одеси.

Зараз він перебуває у лікарні і йому надана охорона.

За фактом нападу відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 15 та ст. 115 кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). На місці події все ще тривають слідчі дії. На даний момент слідство не називає основну версією злочину. Зазначають, що розглядаються всі версії, від побутової до тих, які можуть бути пов'язані з громадською діяльністю Михайлика.

Схожі новини