Передплата 2024 «Добра кухня»

Складено топ-5 кращих осінніх продуктів для схуднення

  • 05.09.2018, 18:05
  • 749

З приходом осені гардероб змінюється на довший і теплий одяг. Але багато людей забувають, що догляд за тілом — це цілорічний процес, який не повинен обмежуватися сезоном.

З настанням осені тіло кожної людини проходить через зміни, які повинні відображатися як в дієті, так і в ступені фізичної активності. При цьому, важливо знайти альтернативні способи для підтримки тонусу, з регулярними вправами. І це найкращий рецепт для зниження ваги, передає «Гармонія життя».

Внутрішній інстинкт тіла спонукає організм їсти калорійну й поживну їжу в холодну пору року. При цьому тіло, активно готується до зими. Тож тут зібрана ​​більш детальна інформація про осінній сезоні, і на що потрібно звернути увагу, для того, щоб зберегти хорошу фізичну форму навіть в холодну пору.

Що потрібно пам'ятати про осінній період?

Оскільки у кожної людини енергетичний обмін індивідуальний, деякі люди мають можливість їсти все, що захочуть і їх організм здатний швидко спалювати зайві калорії. Інші, однак, повинні строго контролювати, яку їжу вони вживають, щоб зберегти або зменшити свою вагу. Як було встановлено, тим людям, які дотримуються строгої дієти, важче скинути зайві кілограмів. Це пов'язано з тим, що їх обмінні процеси налаштовані на накопичення енергії, а не споживання.

А тепер варто поділитися коротким списком, який включає 5 найкорисніших і рекомендованих продуктів для осіннього періоду. Якщо їх вживати, то з'явиться більше шансів активно контролювати вагу, апетит і тонус.

1. Гарбуз — ця дивовижна осіння їжа відрізняється високим бета-каротином, який є антиоксидантом. Крім того, воно багата волокнами і натуральними цукрами.

2. Груші — цей осінній плід — ще один відмінний варіант для правильного харчування восени. Груші багаті клітковиною і пектином. Вони мають здатність заспокоювати голод протягом тривалого періоду часу. Крім того, груші очищають організм і знижують кров'яний тиск, забезпечуючи захист від поганого холестерину. Вони також містять багато корисних копалин, які допомагають збалансувати вагу.

3. Цвітна капуста — цвітна капуста є відмінними овочем для втрати ваги. Вона ідеально підходить для гарніру або як одиночний продукт.

4. Айва — цей плід має особливий смак, який не підходить всім, але ідеально підходить для схуднення. Науково доведено, що 100 г фруктів містить тільки 57 калорій. Айва містить дієтичне волокно, яке прискорює травлення, а також комбінацію мінералів і вітамінів, які підвищують імунітет.

5. Селера — ще одна неймовірно їжа, яку їдять восени. Це низькокалорійна поживна їжа, багата клітковиною і вітамінами, які зміцнюють організм.

Схожі новини