Передплата 2025 «Неймовірні історії життя»

Раніше «звихнувся» на футболі. Тепер — на… курях

Усесвітньо відомий англійський футболіст Девід Бекхем після виходу на спортивну пенсію «по вуха» занурився у нове хобі: весь вільний час присвячує представникам флори і фауни. Так само, як колись — забиті голи, нині задоволення йому приносить вирощування троянд, спілкування із собаками, курми, бджолами

Девід Бекхем сфотографувався на тлі своїх улюблениць.
Девід Бекхем сфотографувався на тлі своїх улюблениць.

Як тільки випадає вільна хви­линка, Бекхем одягає робочу спецівку, натягає гумові чобо­ти — і йде до своєї ферми, роз­ташованої на території його за­міського маєтку у Котсуолдсі. Особливо раді його появі кури породи Амераукана (пташе­нятами їх своєму коханому на Різдво подарувала дружина Ві­кторія). Досить тільки ґазді на­близитися до хліва, кури стрім­голов біжать до нього. Так само дружно проводжають Девіда. Одна з підписниць Бекхема у со­цмережах написала, що уперше у житті хотіла би побути такою куркою. У тому розумінні, що мріє побувати у компанії спор­тивної знаменитості.

До слова, колишній півзахис­ник почувався на сьомому небі, коли його вихованки знесли яйця із голубою шкаралупою…

Так само безтямно Бекхем любить своїх бджіл. Медом з власної пасіки пригощав бри­танського короля Чарльза ІІІ.

Інша симпатія Бекхема — со­баки Сімба, Фіг, Сейдж, Олів та Лоґан.

Ніщо людське Девіду не чуже. Так, перефразовуючи популяр­ну крилату фразу, можна сказа­ти про футбольну зірку, яка ви­рішила не відриватися від землі.