Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Український снайпер врятував зайчика від окупантів

На допомогу зайчикові прийшов український воїн із позивним «Фокс»

Той самий зайчик, якого від рашистських гранат уберіг “Фокс”.
Той самий зайчик, якого від рашистських гранат уберіг “Фокс”.

У соцмережі раз за разом потрапляють відео про те, як російські військові, відомі своїм жорстоким ставленням до полонених і до цивільних громадян, збиткуються ще й над тваринами. Камера українського дрона зафіксувала гонитву голодних рашистів… за гусаком. В іншому сюжеті, що його потайки зняла мешканка одного із будинків, йдеться про те, як рашисти на селянському подвір'ї вбивають палицею курей і скидають їх у мішок. Були також прояви зоофілії: в об'єктив тепловізорної камери потрапив момент, коли «асвабадітєль» гвалтував прив’язану козу…

Приголомшує і ось цей трафунок, який стався у зоні бойових дій на сході країни. Серед ночі кілька окупантів, які розташувалися у лісопосадці, взялися полювати за зайцем. Вирішили вбити його з допомогою гранат. Але вухастий, спритно петляючи поміж дерев, утікав від переслідувачів.

На допомогу зайчикові прийшов український воїн із позивним «Фокс» — снайпер 231-го окремого батальйону бригади територіальної оборони м. Дніпра. Узяв на приціл ненажерливих окупантів і влучними пострілами двох відправив на той світ, ще двох поранив.

Думається, зайчатини їм відбагнеться, поки житимуть. До речі, вухань, за яким полювали ці нелюди, залишився неушкодженим.

У цивільному житті «Фокс» був веброзробником. Війна змусила його стати у лави захисників Батьківщини. Дуже хочеться йому визволити від окупантів рідне місто. Воює на одній з найскладніших ділянок фронту. Його вважають одним чи не кращим снайпером регіонального управління Сил територіальної оборони «Схід». Крім ворогів, часто у його тепловізорну камеру потрапляють друзі людини — тварини. «Фокс» спостерігає за ними, милується. А в цьому випадку став на їх захист.

Схожі новини