Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові пес Патрон був не менш популярним за Анджеліну Джолі

Тварина поводилася без зіркової хвороби і неабияк потішила дітей

У середу, 1 червня, в Міжнародний день захисту дітей, на стадіоні «Динамо» відбувся патріотичний захід «Незалежне майбутнє». Діти, серед яких малеча і родин переселенців, спробували себе у ролі рятувальників та розмінувальників.

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Також для дітей влаштували розважальне шоу, де головним героєм був найвідоміший у країні і за її межами. (нещодавно на Каннському кінофестивалі премію Palm Dog Award) пес-сапер Патрон. Це хвостатий герой породи джек-рассел-тер’єр допоміг загону саперів Чернігівської області виявити понад дві сотні вибухових пристроїв. Патрон став символом війни та є опорою ЗСУ.

… Після розважальної «розминки» дітей, на арену вийшов Патрон в оточенні своїх господарів-саперів. Показував свої вміння. Судячи з захоплення дітей та їхніх батьків, такий ажіотаж у місті Лева був хіба що під час приїзду актриси світового рівня Анджеліни Джолі. Кожен хотів сфотографуватися зі знаменитим песиком, погладити його…

Діти кажуть, що Патрон став емоційним героєм війни

«Яка няшечка, - суржиком сказав 11-річний Сергійко родом із Попасної, який прийшов на свято з батьками та сестрою Аллою. - Патрон відомий тим, що допомагав рятувальникам розміновувати окуповані міста. Він дуже милий і розумний. Я б теж хотів мати таку породу собаки, як Патрон. Коли повернемося зі Львова до дому, батьки пообіцяли купити».

«Є дві відомі тваринки сьогодення - пес Патрон і кіт Левчик, - сказав львів’янин Андрій. - Їм вже так приділяють увагу, що на рівні Анджеліни Джолі. - Думаєте, тваринки не мають такої самої "зіркової хвороби"?».

Але Патрон поводився з львів’янами так, ніби у нього стабільний імунітет на зіркову хворобу. Якщо в присутності прем’єра Канади Джастіна Трюдо Патрон був надто серйозним і його обгавкав, то на святі у Львові був грайливим та милим. Кажуть, Патрон відчуває емоції публіки та дуже любить дітей. Після шоу дітвора ще довго не захотіла відпускати свого хвостатого героя.

Схожі новини