Передплата 2024 «Добра кухня»

«У кафе він так і не зрозумів, що там була Анджеліна Джолі»

Хлопець з відео не шкодує, що не взяв автограф у голлівудської зірки, бо «фотографія вийшла краща за автограф»

Неочікуваний візит до Львова голлівудської зірки Анджеліни Джолі, сколихнув усе місто. Один з відвідувачів зняв відео перебування зірки у кав’ярні «Львівські круасани», що на Сихові… Усі були приємно вражені, що всесвітньо відома кіноакторка приїхала до міста Лева: поспілкувалася з переселенцями, зокрема, з дітками, які через війну приїхали з гарячих точок на Львівщину.

Вбрана зірка була вкрай просто – у сірий светр та сірі штани. Приємно усміхалася. Коли її знімали на відео, помахала рукою… Разом з Джолі у кав’ярні була її група – охоронець, перекладач. В один момент хтось попросив у зірки автограф. Вона взяла ручку, папір і підійшла до столика, щоб поставити автограф… У цей момент в кадр потрапив підліток у навушниках, який «втикав» у телефон і не звернув уваги на те, що у нього за спиною сама Анджеліна Джолі! Після того, як хлопець потрапив в один кадр з голлівудською зіркою, і сам став відомим на увесь світ! Як кажуть, прокинувся знаменитим. А скільки мемів з’явилося на цю тему…

Читайте також: Анжеліна Джолі у Львові: підбірка мемів

Журналістка «ВЗ» поспілкувалася з мамою знаменитого хлопця, пані Мар’яною. Звати хлопця - Юліан, йому 14 років (навчається у 8-му касі).

- Ваш син дійсно не бачив, що біля нього голлівудська зірка?

- Він чув англійську мову… Але це останнім часом не є щось дивовижне у Львові. У місті багато іноземців. Відповідно, це його особливо не здивувало (усміхається. – Авт.). Він переглядав новини, чи з друзями спілкувався, - каже пані Мар’яна. - У кафе він так і не зрозумів, що там була Анджеліна Джолі… Вже потім ми побачили сюжет в новинах. Почали обговорювати, як це все було, для нас це було несподівано. Ця фотографія, як з Голлівуду (усміхається. – Авт.).

- Якою була реакція сина?

- Сину було приємно, що він потрапив у кадр. Це і людина відома, і жінка прекрасна. Прибула з гарною місією. Ми спостерігаємо за тим, як світ нам допомагає. Всі ці моменти дуже приємні. Іноді хотів би, аби щось таке трапилося, а не виходить… Син не часто буває в тому кафе. Це випадковість. Він був на Сихові у справах. Зайшов перекусити.

- А як він реагував потім – стільки мемів з’явилося? Не ображається?

- Звісно, що ні. Він старається це все сприймати, як жарт. Нам найбільше сподобався мем: «Боїться оглянутися, щоб не всиновили…».

- А мені сподобався: «Я, шукаю, де заправитись»…

- Чудово! (усміхається. – Авт.).

- Чи шкодує ваш син, що немає автографа такої відомої зірки? Адже був так близько від неї…

- Він шкодує, але фотографія вийшла краща від автографа! Він не сприймає це так, що став зіркою. Що в усіх на мемах. (На той момент, коли ми розмовляли з мамою, Юліан гуляв на вулиці. Хлопець захоплюється велосипедами. – Авт.).

- Чи дивиться Юліан фільми за участю Джолі? Чи у молодого покоління інші улюблені кіногерої?

- Так, це не зовсім їхні герої… Вони слухають і дивляться різних блогерів. Я спілкувалася з колежанками, вони кажуть: «Ми б її впізнали!». Адже ніхто не сподівався, що вона буде у Львові. Я, можливо, подумала б, що хтось дуже подібний на неї…

Щоб я їй сказала, якби побачила? Мабуть, висловила б вдячність. Цей візит – дуже важлива підтримка для України. У таких ситуаціях українці розуміють, з нами увесь світ! Вона щиро спілкувалася з людьми. Це було надзвичайно приємно бачити. Шкода, що була сирена, і вона змушена була бігти в укриття. Я усі відео переглянула з її візиту.

Читайте також: «Коли побачила свою фотографію у церкві у Неаполі, була у шоку»

Схожі новини