Передплата 2024 ВЗ

Вина та коньяки KOBLEVO оцінили гості Ukrainian Wine Festival у Львові!

Український фестиваль вина пройшов під гаслом Українському вину – бути!

Ukrainian Wine Festival — перший в історії фестиваль українського вина у Львові. Тут зібрались найкращі винороби країни, українські експерти виноградарства, власники фермерських господарств та професійні сомельє. Кожен гість події зміг посмакувати вишуканим вином та смачною гастрономією.

Фестиваль відкрив міський голова Львова Андрій Садовий, вітаючи і виробників, і гостей. Захід відвідали відомі українські політики, діячі мистецтва та культури, туристи та містяни.

Бренд KOBLEVO був яскраво представлений на фестивалі вина, що пройшов цими вихідними у Львові, на території Палацу Потоцьких.

ГОСТІ ФЕСТИВАЛЮ ВИНА У ЛЬВОВІ ВІДМІТИЛИ НОВИНКУ ВІД KOBLEVO — «РINOT GRIGIO»

Команда бренду KOBLEVO презентувала гостям заходу великий асортимент вин з лінійок «RESERVE WINE», «SELECT», «BORDEAUX», «AUTHUOR`S COLLECTION OF WINE». Вперше для львів’ян винороби KOBLEVO підготували новинку вино КOBLEVO Pinot Grigio у оновленому дизайні, яке особливо сподобалось відвідувачам.

Ми поцікавились у старшої бренд-менеджерки ТМ KOBLEVO Юлії Папенко, яка приїхала до Львова на фестиваль щодо споживчих вподобань гостей фестивалю, а саме стосовно новинки вина КOBLEVO Pinot Grigio

«У цьому році ми з радістю презентуємо одне з найпопулярніших, улюблених і універсальних білих вин у світі. Пікантне біле вино, освіжаюче, як стакан холодного лимонаду в літній день. Pinot Grigio Koblevo — освіжаюче біле вино, яке в холодному вигляді стане вашим улюбленим і ідеальним перепочинком після спекотного дня. Класичне біле сухе вино з французького сорту винограду Pinot Grigio закохує у себе легким ароматом білих квітів, це вино дарує легкість і насолоду яскравою гамою смаку. Ми приготували багато вишуканих новинок для нашого споживача в 2021-му році, тож запрошуємо звернути увагу на пропозиції у ваших торгових мережах і обрати своє улюблене вино від KOBLEVO. Мені приємно чути позитивні відгуки людей під час дегустації, хочеться висловити подяку організаторам, що створюють такі заходи і знайомлять українців з вітчизняними винами», — відзначила старша бренд-менеджерка ТМ KOBLEVO Юлія Папенко.

Також гості фестивалю вина під час дегустації відмітили наступні зразки КOBLEVO: червоні вина SAPERAVI, CABERNET, MERLO з лінійки RESERVE, ігристе КOBLEVO Брют та особливо позитивні відгуки зібрав бренді КOBLEVO ХО (8 років).

Львів’яни із цікавістю слухали про історію виноробні в рамках інтерв’ю для фестивального радіо RADIO WINE UA, адже KOBLEVO — одна з найвідоміших українських виноробних компаній, проте не всі знають про шлях її становлення. Перші виноградники на цій землі посадив граф Томас Кобле, ще у XVIII ст., тепер його іменем названо виноробню і регіон. Англієць свого часу досліджував ці ґрунти і обрав їх для виноградників. Пізніше Винний Дім припинив роботу через сухий закон за часів радянського союзу, а вже у 1982 році знову розпочали активне будівництво перших потужностей для переробки локального винограду, адже теруар ідеально підходить для вирощування найкращого урожаю.

В РАМКАХ ФЕСТИВАЛЮ KOBLEVO ВІДБУЛАСЬ КОЛАБОРАЦІЯ З ЛЬВІВСЬКИМИ INSTAGRAM-БЛОГЕРАМИ

Львівські Instagram-блогери відвідали барну локацію бренду KOBLEVO та продегустували вина та ігристе. Найбільше інфлюенсери відмітили смаки рожевих вин «MUSCAT ROSE та CHATEAU ROSE»! Саме за вино «CHATEAU ROSE» бренд KOBLEVO отримав 1 місце серед рожевих напівсолодких вин в Україні у 2020 році за результатами закритої дегустації Центральної галузевої дегустаційної комісії корпорації Укрвинпром, що пройшла з 20 по 22 жовтня на Закарпатті. Експерти оцінювали зразки виноробної продукції виключно закупленої в торговельних мережах. Всього зразків було 111.

ОСОБЛИВІСТЬ ВИН KOBLEVO — ТЕРУАР

Розташування на 46-й паралелі — тої ж географічної широти, що і відомий французький регіон Божоле. М'який клімат заповідника Тилігульського лиману, близькість Чорного моря та оптимальна кількість сонячних днів на рік дозволяють вирощувати ідеальний виноград для виробництва вин європейського рівня.

Сьогодні ж Винний дім є сучасним комплексом, який охоплює виноградники у понад 2 500 га, що висаджені за європейською схемою — 3333 кущі на гектар, високотехнологічні активи для переробки ягід винограду і виготовлення вина, виносховище — одне з найбільших в Україні, де зберігаються вина та сучасну італійську лінію, що забезпечує холодний стерильний розлив.

KOBLEVO — МИ ВІРИМО В УКРАЇНСЬКЕ ВИНО

Наразі вина KOBLEVO не лише відомі в Україні, а й експортуються до 14 країн світу, зокрема Польщі, Кенії, Туреччини, Казахстану, Китаю, Білорусі та США.

Справжня дорогоцінність вин KOBLEVO — це різноманітність сортів винограду: Сhardonnay, Riesling, Sauvignon, Aligote, Rkatsiteli, Merlot, Pinot Gris та ін. Особливої уваги у лінійці наших вин заслуговує серія RESERVE: Cabernet, Chardonnay, Merlot, Traminer та Pinot Grigio! Для цих вин ягоди збирають до сходу сонця та роси, поки температура винограду найнижча, щоб максимально зберегти і передати у вино неповторні органолептичні властивості винограду. Вина Koblevo Reserve мають приємний аромат і гармонійний, тривалий смак. Пити їх легко та приємно.

Сьогодні винороби повинні об’єднуватись заради створення сильного ком'юніті яке підніме виноробство в Україні до пріоритетного напрямку агробізнесу, тому такі фестивалі є украй важливими як для споживачів вина так і для виноробів, сомельє та винних експертів.

ТМ KOBLEVO у соцмережах:

https://www.koblevo.ua/

https://www.facebook.com/koblevowine

https://www.instagram.com/koblevo_official/

https://www.youtube.com/channel/UCpqwAdD2fzsiv0DlXvIkV1A

Схожі новини