Передплата 2024 «Добре здоров’я»

“Українські націоналісти репресують “Міс Львів” (відео)

Львів'янка Наталія Болюх стала героїнею пропагандистського ток-шоу на російському телеканалі.

«Українські націоналісти репресують «Міс Львів». «Дівчині на батьківщині влаштували справжню травлю, її звинувачують у тому, що ганьбить Україну, вимагають позбавити громадянства і вислати з країни». Таким є анонс передачі «На самом деле» на головному пропагандистському телеканалі Росії.

Нагадаємо, «Міс Львів 2018» Наталія Болюх потрапила у скандал через свою поїздку до Москви, де проводила час в компанії такого собі Аліка Назаряна. Стаття у «Високому Замку» про цю поїздку справді викликала чималий суспільний резонанс. Не всім українцям, м'яко кажучи, сподобалось, що дівчина їздить до столиці країни-агресора, та ще й розважається з чоловіком сумнівної репутації, який до того ж публічно підтримує агресію Путіна щодо України. Згодом Наталія Болюх намагалася виправдатися. Для цього дала ексклюзивне інтерв'ю журналу «РІА», який пов'язують з власниками конкурсу «Міс Львів». Здавалось би, за деякий час про містечковий скандал провінційної красуні усі забудуть, але, виявилось, цю історію вирішили використати за повною програмою російські пропагандисти та зробити з львівської «міс» жертву злобних і агресивних націоналістів та бандерівців, які зацькували нещасну, безневинну красуню за поїздку до Москви. Дівчина радо проковтнула «наживку» і стала «героїнею» скандального ток-шоу на російському «Першому каналі».

В програмі «На самом деле» розігрується ціла трагікомедія, в якій беруть участь «українські політологи». Цього разу вони грають звичну для себе роль агресивних «українських патріотів», які обурюються поїздкою Наталі Болюх до Москви і називають її зрадницею України. Щоб надати більшої драми, і Наталія, і «політологи» проходять… детектор брехні. Мета цього примітивного пропагандистського шоу — показати російському глядачу, які українці дикі і кровожерні. Наталії відводиться роль жертви. Але це не єдина її роль у цьому шоу. Один з так званих українських політологів, по суті, звинуватив львів'янку у тому, що вона їздить у Москву для ескорту (елітний вид проституції). Він запитав дівчину, чи знає чим займається її московський друг Алік? («ВЗ» писав про те, що Алік — колишній депутат міської ради Красноармійська Саратовської області РФ. 2018 року став радником керівника Федеральної служби з нагляду в сфері природокористування (Росприроднагляд). Був і помічником депутата Держдуми від Ліберально-демократичної партії Росії. Лідером цієї партії є одіозний політик, екс-кандидат у президенти Росії Володимир Жириновський).

«Мені байдуже чим займається мій друг Алік», — істерить у відповідь Наталія, яка виглядає як вульгарна базарна баба. — Дружу з тим, з ким хочу". Тоді «політолог» витягує «козир з рукава» і каже, що Алік тривалий час займався організацією конкурсів краси у Саратовській області і постачав дівчат депутатам Держдуми однієї з фракцій. Іншими словами, натякнув, що Алік звичайний сутенер. Відтак, у глядачів програми залишилось стійке відчуття, що «Міс Львів» звичайна ескортниця, яка їздить в Москву, щоб надавати відповідні послуги.

Скандал довкола Наталії Болюх, який докотився до російських телеканалів, завдав нищівного репутаційного удару не лише самій винуватниці подій, але й конкурсу «Міс Львів».

Схожі новини