Передплата 2024 «Добрий господар»

На подіумі - ретро і хай-тек

У такому стилі одягатимуться модниці у 2018-2019 роках

У столичному "Мистецькому Арсеналі" триває визначна фешн-подія року - Ukrainian Fashion Week. Відомі дизайнери презентують колекції осінь-зима 2018/2019. Покази триватимуть до четверга, 8 лютого. Цього року на Ukrainian Fashion Week презентують колекції 50 дизайнерів. Свої праці уже презентували такі бренди, як POUSTOVIT, GASANOVA, Олена Буреніна, FROLOV.

У тренді цьогорічних “Тижнів” – ретро, зокрема, повернення у 1970-1980-ті роки, коли в моді були широкі “плечі”, об’ємні силуети, природні кольори та поєднання різних фактур. Це і блискучі тканини, і стрази. Як висловилася дизайнер Лілія Пустовіт, у моді - “блиск і дискотека".

“Родзинка” цьогорічного модного заходу — високі технології. На подіумі працюють спеціальні прилади, які сканують та фотографують модель з усіх ракурсів і роблять об’ємну картинку на екрані. Також представлені принтери для... друку взуття. "Демонструємо саме тих, хто може допомогти українським дизайнерам стати більш конкурентноспроможними, більш ефективними. І на рівних сперечатися зі своїми закордонними колегами", - розповіла на брифінгу засновник Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська.

Схожі новини