Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Павло Табаков сюжет кліпу «Така зима» побачив уві сні

Прем'єра — на початку грудня.

Поки погода ще не порадувала українців снігом, в одному з павільйонів Кіностудії ім. О. Довженка рясно засніжило. Того дня там відбувалися зйомки кліпу співака, композитора, переможця вокального телепроекту «Голос країни» Павла Табакова — на авторську пісню «Така зима». Режисером та оператором відео виступив відомий український кліпмейкер Дмитро Перетрутов. Прем’єра відбудеться на початку грудня.

Сюжет «зимового» кліпу голосистому Табакову… приснився. «Це був дивний і навіть містичний сон… Я, вона… І раптом між нами, між нашими почуттями, виростає стіна зі снігу… — розповідає співак «ВЗ». — Цей сон приснився мені через кілька годин після того, як я написав музику до пісні «Така зима». Пригадую, прокинувся з однією думкою: ось тобі і сюжет для кліпу!». Це був сон у руку. І недарма деякі кадри емоційного та алегоричного відео «Така зима» нагадують уривки зі сну.

За сюжетом ролика, головного героя (у його ролі виступив сам Табаков) і головну героїню (її зіграла модель і танцівниця, майстер спорту з художньої гімнастики Валерія Версальська) розділяє невидима стіна. У її кімнаті йде сніг. А в його особистому просторі — вирують емоції: він не може зрозуміти, чому в серці коханої несподівано утворилася крига… За увесь кліп головні герої торкаються одне одного лише в одній сцені: ці обійми стають містичною кульмінацією відео.

З’явиться у кліпі «Така зима» й ексклюзивний білий рояль Табакова. Щоправда, у відеоролику рояль не впізнати: його обклеїли сотнями білих стікерів… Ще п’ятьма тисячами стікерів заклеїли кімнату героя Табакова. Причому на кожному стікері Павлові довелося власноруч написати два слова: «Така зима». Після закінчення зйомок значну частину цих ексклюзивних автографів співака взяли собі на пам’ять члени знімальної групи.

А поки кліп «Така зима» домонтовується, Павло Табаков готується до однойменних сольних виступів у рідному Львові. 15 грудня на сцені львівського Національного театру ім. М. Заньковецької співак дасть два концерти: о 17.00 та 20.00. Спеціальними гостями романтично-драйвової програми Табакова «Така зима» стануть суперфіналістка «Голосу країни» Тоня Матвієнко і 11-річна учасниця проекту «Голос. Діти» Олександра Сиркашева, яка виконає пісню авторства Табакова — з його майбутнього дитячого альбому. «Цими концертами я подякую львів’янам за шалену підтримку у «Голосі країни», — каже співак. — Буде багато хітів і не менше пісенних прем’єр. А ще — кілька сюрпризів, не зовсім музичних…».