Передплата 2024 «Добрий господар»

Якщо 1 листопада холодно — весна прийде пізно

Кінець жовтня та початок листопада вселяють надію на те, що тепло ще трохи потішить нас. Хоча вдень на заході пригріє лише до 13-15 градусів, та снігопадів до кінця тижня не прогнозують, подекуди короткочасні дощі. Небо буде то насупленим, то виглядатиме сонце.

Як повідомляє sinoptik.ua, у четвер, 1 листопада, у Західній Україні весь день буде хмарним, вдень сухо, але надвечір обіцяють дощову хляпавку. Температура повітря вночі — нуль градусів — мінус три, вдень пригріє до 10 градусів. У Києві обійдеться без опадів, але небо буде хмарним, вдень дошкулятиме вітер. Вночі на термометрі від нуля градусів до плюс 2, вдень — плюс 8-10. Здавна 1 листопада було своєрідним проводом осені та початком зими. Якщо в цей день холодно, піде сніг, то весна буде пізньою і холодною. Якщо буде відлига, весна буде теплою і ранньою.

У п’ятницю, 2 листопада, на заході та півночі весь день дощитиме, вранці вітер, небо буде захмареним. Попри дощову хляпавку, стане трохи тепліше. Вночі на термометрі 9-10 градусів тепла, вдень пригріє до 12-15 градусів. У суботу, 3 листопада, у Західній Україні небо буде безхмарним, вдень сухо, лише ввечері дощитиме. Температура повітря вночі — 3-8 градусів тепла, вдень — 8-13 градусів. У неділю, 4 листопада, у Західній Україні синоптики обіцяють хмарну та дощову погоду, вдень вітер. Вночі прогнозують 9-11 градусів тепла, вдень — плюс 11-14.

Схожі новини