Передплата 2024 ВЗ

Щоб навесні обличчя виглядало свіжим і рум’яним

Зараз саме час підготувати шкіру обличчя до весни

Необхідні процедури для краси вашого личка не займуть багато часу.

1. Вітаміни

У зимовий час організм отримує зна­чно менше вітамінів, ніж влітку, коли до­ступні всілякі свіжі овочі та фрукти. По­дібний дефіцит протягом трьох місяців негативно позначається на шкірному по­криві людини.

2. Вода

Для того, щоб шкіра обличчя вигля­дала свіжою і красивою, косметологи рекомендують протягом доби випивати два літри води. Такого правила потрібно дотримуватися не тільки влітку. Мало хто знає, що в зимові дні шкірний покрив та­кож потребує достатнього зволоження.

3. Зелений чай

У рекомендовані добові 2 літри рідини не обов’язково повинна входити тільки звичайна вода. Такі напої, як алкоголь, газована вода, консервовані соки, по­трібно виключити на час відновлення. Ідеальний варіант, який забезпечить квітучий вигляд шкірі, – зелений чай. Ви­робники пропонують величезний вибір всіляких видів цього корисного напою.

4. Пілінг

Під кінець зими необхідно зробити таку процедуру, як пілінг шкіри обличчя. Якщо використовуєте скраб, то підбе­ріть, щоб він складався з дрібних час­тинок. Такий засіб здатний видаляти зі шкірного покриву рогові лусочки, але при цьому не зашкодить новим клітинам.

Пілінг рекомендується робити 1-2 рази на 7-10 днів. Для такої мети підхо­дять маски з очищувальним ефектом. За­вдяки таким косметичним засобам шкіра може вільно дихати, разом з цим стиму­люється утворення молодих клітин.

5. Загартування

Вранці, крім гімнастики, рекоменду­ється протирати обличчя крижаними кубиками, приготованими з настою ро­машки. Від такого загартування поліп­шується кровообіг і тонізується шкіра. Обличчя виглядає свіжим і рум’яним.

6. Живильні процедури

Одного очищення мало для результату, який вас порадує. Також потрібно подба­ти про поживні речовини і вологу для шкі­ри обличчя. Завдяки поживним маскам та іншим косметичним засобам з подібним ефектом шкіра буде виглядати гладкою зі здоровим природним рум’янцем. Для та­кої мети рекомендується придбати зво­ложувальний, відновлювальний, живиль­ний крем для обличчя.

7. Гімнастика для обличчя

Важлива для зовнішнього вигляду мі­мічна гімнастика обличча. Робити її по­трібно вранці, така нескладна процеду­ра забере лише декілька хвилин вашого часу, а результат буде, як то кажуть, на обличчі!

8. Релакс

Переживання, надмірне напруження, часті стресові ситуації стають винуват­цями погіршення надходження пожив­них речовин і кисню в клітини шкіри. Відбувається це через звуження судин і надмірний викид адреналіну в кров. Якщо ваше життя протікає з подібними переживаннями, ризикуєте придбати непривабливе бліде обличчя з сірува­тою шкірою. Тож, якщо хочете виглядати красиво, то зменшити їх до мінімуму ви зобов’язані. Для цього рекомендується регулярно приймати ароматичні ванни і робити розслаблювальний масаж.

9. Спорт

Не можна скидати з рахунків, займаю­чись своїм зовнішнім виглядом, спортив­ні заняття і прогулянки на свіжому повітрі. Мінімум два рази на тиждень необхідно давати тілу фізичні навантаження. Завдя­ки спорту прискорюються обмінні проце­си і поліпшується тонус м’язів.

Читайте також: Треба правильно налаштувати режим сну

Схожі новини