Передплата 2024 «Добра кухня»

Ребра, запечені з картоплею та гарбузом

Рецепт

Ребра, запечені з картоплею та гарбузом
Ребра, запечені з картоплею та гарбузом

500 г свинячих ребер, 6 карто­плин, 200 г гарбуза, 4−5 дрібних цибулин, 1 ч. ложка хмелі-сунелі, 1 ч. ложка паприки, 1 ч. ложка при­прави для свинини, сіль і перець — до смаку, 4 ст. ложки олії.

Свинячі ребра помити, обсушити і обсипати сумішшю спецій. Залиши­ти на 40−50 хв. Частину суміші спецій відсипати.

Грубо нарізати картоплю (навпіл) і гарбуз. Цибулю краще взяти дрібну і нарізати на 4 частини. Усе з'єднати в каструлі, посипати спеціями, якими обсипали ребра. Додати олію, аку­ратно перемішати.

У рукав покласти свинячі ребра, зверху — овочі. Запікати в духо­вці 1,5−2 год. За 20 хв до вимкнен­ня, розрізати рукав і дати овочам підрум'янитися.

Схожі новини