Передплата 2024 ВЗ

Хлібні палички

Рецепт

Хлібні палички
Хлібні палички
  • 220 г борошна,
  • 50 г олії,
  • 1 ч. ложка солі,
  • 100 мл теплої води,
  • сухий час­ник,
  • кунжут,
  • сіль,
  • прованські та іта­лійські трави.

У миску просіяти борошно і додати сіль. Вилити воду та олію. Замісити тіс­то. Обгорнути тісто плівкою і покласти на 30 хв у холодильник.

Тісто розкачати і нарізати смужками.

Смужки скрутити і викласти на деко з пергаментом. Змастити водою та поси­пати спеціями. Випікати хлібні палички за температури 180°С до рум’яного ко­льору, близько 15 хв.

Схожі новини