Картопляники з сиром у духовці
Рецепт
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/484282/kartoplianyky-z-syrom.jpg)
- 800 г вареної картоплі,
- 300 г твердого сиру,
- 3 жовтки,
- 1 білок,
- 1 пучок кропу,
- 250 г борошна,
- 3 ст. ложки вершків,
- сіль, приправи — до смаку,
- сухарі - для панірування,
- рафінована олія.
Картоплю розім'яти на пюре. Подрібнити сир, додати решту продуктів і вимішати. Деко встелити пергаментом і змастити олією. Вологими руками формувати виріб довільної форми. Головне, щоб завтовшки вони були трохи більші ніж 1 см. Занурити у панірування, потім у білок і знову в крихти. Випікати картопляники в духовці за температури 1800С не менше півгодини. Їсти їх можна як гарячими, так і охололими.