Куряча печінка, тушкована з плавленим сиром

Рецепт

Куряча печінка, тушкована з плавленим сиром
Куряча печінка, тушкована з плавленим сиром
  • 600 г курячої печінки,
  • 2 цибули­ни,
  • 1 склянка води,
  • 150 г плавленого сиру,
  • 200 г натурального йогурту,
  • 3 зубчики часнику,
  • 1 пучок кропу, про­ванські трави або чебрець,
  • сіль, пе­рець — до смаку.

Підготовлену печінку нарізати на шматочки, посипати прованськими тра­вами або чебрецем, перемішати і дати постояти, поки обсмажується цибуля.

Вийняти цибулю із пательні і на ній об­смажити печінку, поки не підрум'яниться.

Викласти до печінки цибулю, додати склянку води, накрити кришкою і тушку­вати близько 10 хв.

Сир натерти на тертці та посипати пе­чінку. Дочекатися, доки він розплавить­ся.

Кріп дрібно нарізати і змішати з йо­гуртом. Додати подрібнений часник і за­лити підливкою печінку. Покласти сіль, перець та зелень. Все перемішати і туш­кувати під кришкою на середньому вогні близько 5 хв, потім вимкнути і дати трохи настоятися.