Куряча печінка, тушкована з плавленим сиром
Рецепт
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/481997/pechinka.jpg)
- 600 г курячої печінки,
- 2 цибулини,
- 1 склянка води,
- 150 г плавленого сиру,
- 200 г натурального йогурту,
- 3 зубчики часнику,
- 1 пучок кропу, прованські трави або чебрець,
- сіль, перець — до смаку.
Підготовлену печінку нарізати на шматочки, посипати прованськими травами або чебрецем, перемішати і дати постояти, поки обсмажується цибуля.
Вийняти цибулю із пательні і на ній обсмажити печінку, поки не підрум'яниться.
Викласти до печінки цибулю, додати склянку води, накрити кришкою і тушкувати близько 10 хв.
Сир натерти на тертці та посипати печінку. Дочекатися, доки він розплавиться.
Кріп дрібно нарізати і змішати з йогуртом. Додати подрібнений часник і залити підливкою печінку. Покласти сіль, перець та зелень. Все перемішати і тушкувати під кришкою на середньому вогні близько 5 хв, потім вимкнути і дати трохи настоятися.