Тушкована капуста з яблуками і ковбасками
Рецепт
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/478490/kapusta.jpg)
- 1 невелика капустина
- 2 великі яблука
- 2 великі червоні цибулини
- 4 ст. ложки олії
- 6 свинячих ковбасок
- 2 ст. ложки спецій для овочів
- 1,5 ст. ложки червоного бальзамічного оцту
Капусту очистити від верхнього листя, розрізати на 4 частини. Вирізати качан. Листя тонко нашаткувати.
Яблука вимити, розрізати на 4 частини, вирізати серцевину. Цибулю очистити і нарізати тонкими півкільцями.
Ковбаски нарізати великими шматками.
Розігріти в глибокій пательні олію, обсмажити ковбаски до темно-коричневого кольору, 7 хв. Перекласти їх шумівкою на блюдо, щоб жир, що витопився, залишився у пательні.
Додати в пательню капусту і цибулю. Готувати на середньому вогні, часто помішуючи, 10 хв. Додати яблука, спеції для овочів і готувати ще 5 хв.
Перекласти овочеву суміш у форму для запікання, додати ковбаски, скропити оцтом. Накрити фольгою і поставити в розігріту до 180°С духовку на 10 хв.