Тушкована капуста з яблуками і ковбасками

Рецепт

Тушкована капуста з яблуками і ковбасками
Тушкована капуста з яблуками і ковбасками
  • 1 невелика капустина
  • 2 великі яблука
  • 2 великі червоні цибулини
  • 4 ст. ложки олії
  • 6 свинячих ковбасок
  • 2 ст. ложки спецій для овочів
  • 1,5 ст. ложки червоного бальзамічного оцту

Капусту очистити від верхнього листя, розрізати на 4 частини. Вирізати качан. Листя тонко нашаткувати.

Яблука вимити, розрізати на 4 частини, вирізати серцевину. Цибулю очистити і нарізати тонкими півкільцями.

Ковбаски нарізати великими шматками.

Розігріти в глибокій пательні олію, обсмажити ковбаски до темно-коричневого кольору, 7 хв. Перекласти їх шумівкою на блюдо, щоб жир, що витопився, залишився у пательні.

Додати в пательню капусту і цибулю. Готувати на середньому вогні, часто помішуючи, 10 хв. Додати яблука, спеції для овочів і готувати ще 5 хв.

Перекласти овочеву суміш у форму для запікання, додати ковбаски, скропити оцтом. Накрити фольгою і поставити в розігріту до 180°С духовку на 10 хв.