Локшина з м’ясним асорті
Рецепт
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/478488/lokshyna.jpg)
- 200 г локшини
- 150 г свинячої вирізки
- 2 мисливські ковбаски
- 200 г курячої печінки
- 50 г сирокопченого бекону
- 1 червоний солодкий перець
- 1 цибулина
- 2−3 зубчики часнику
- 100 мл білого сухого вина
- 1 ч. ложка солодкої меленої паприки
- сіль, чорний перець
- олія — для смаження
Очистити цибулю і солодкий перець, нарізати якомога дрібніше. Бекон нарізати невеликими смужками. Свинячу вирізку — кубиками 2×2 см, ковбаски — кружальцями, кожну печінку розрізати на 3−4 частини.
Обсмажити цибулю та перець з беконом у олії, 2−3 хв. Додати вирізку і печінку, обсмажувати 3−4 хв. Покласти ковбаски, обсмажувати 2 хв.
Влити вино, додати часник і цибулю, тушкувати на середньому вогні 7−10 хв.
Одночасно в підсоленій киплячій воді зварити довгу пласку локшину (папарделе) згідно з інструкцією на упаковці. Відкинути на друшляк, покласти у соус, прогріти і подавати.