Локшина з м’ясним асорті

Рецепт

Локшина з м’ясним асорті
Локшина з м’ясним асорті
  • 200 г локшини
  • 150 г свинячої вирізки
  • 2 мисливські ковбаски
  • 200 г курячої печінки
  • 50 г сирокопченого бекону
  • 1 червоний солодкий перець
  • 1 цибулина
  • 2−3 зубчики часнику
  • 100 мл білого сухого вина
  • 1 ч. ложка солодкої меленої паприки
  • сіль, чорний перець
  • олія — для смаження

Очистити цибулю і солодкий перець, нарізати якомога дрібніше. Бекон нарізати невеликими смужками. Свинячу вирізку — кубиками 2×2 см, ковбаски — кружальцями, кожну печінку розрізати на 3−4 частини.

Обсмажити цибулю та перець з беконом у олії, 2−3 хв. Додати вирізку і печінку, обсмажувати 3−4 хв. Покласти ковбаски, обсмажувати 2 хв.

Влити вино, додати часник і цибулю, тушкувати на середньому вогні 7−10 хв.

Одночасно в підсоленій киплячій воді зварити довгу пласку локшину (папарделе) згідно з інструкцією на упаковці. Відкинути на друшляк, покласти у соус, прогріти і подавати.