Ікра з опеньок

Рецепт

Ікра з опеньок
Ікра з опеньок
  • 500 г грибів,
  • 1 склянка олії,
  • 1 ве­лика морквина,
  • 1 велика цибулина,
  • 1 ст. ложка оцту,
  • сіль і перець — до смаку.

Гриби перебрати і кілька разів про­мити. Варити у підсоленій воді 30−40 хв, злити через друшляк, знову промити. Підсмажити натерту моркву і посічену цибулю в олії до золотистого кольору, але не пересмажити. Змолоти гриби на м’ясорубці. Обсмажити на пательні в олії разом з пасеруванням з моркви і цибулі на малому вогні 30 хв. Коли олія випарується, можна додати. Скуштува­ти ікру, посолити і поперчити. В кінці до­дати оцет. Розкласти у простерилізовані банки і закрити простерилізованими кришками. Зберігати в холодильнику. Використовувати таку ікру як закуску, начинку для пирогів, накладати на бу­терброди, наповнювати тарталетки…

Схожі новини