Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Аджика з хроном

Рецепт

Аджика з хроном
Аджика з хроном
  • 1 кг помідорів
  • 300 г коріння хрону
  • 3 зубчики часнику
  • 1−2 ст. ложки солі

Помідори помити і нарізати часточками, корінь хрону очистити від шкірки і нарізати невеликими шматочками. Якщо подрібнюватимете хрін у м’ясорубці, помістіть миску у щільний поліетиленовий пакет, а його краї надягніть на ту частину м’ясорубки, звідки виходять подрібнені продукти. Міцно зав’язати пакет і змолоти хрін. Так можна уникнути по-дразнення слизових оболонок та врятуватися від їдкості хрону.

Змолоти також помідори, вичавити часник.

Перетерти інґредієнти, додати сіль і закрити аджику в банках. Зберігати у холодильнику або у льоху.

Схожі новини