Аджика з хроном
Рецепт
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/472398/adzhyka-z-khronom.jpg)
- 1 кг помідорів
- 300 г коріння хрону
- 3 зубчики часнику
- 1−2 ст. ложки солі
Помідори помити і нарізати часточками, корінь хрону очистити від шкірки і нарізати невеликими шматочками. Якщо подрібнюватимете хрін у м’ясорубці, помістіть миску у щільний поліетиленовий пакет, а його краї надягніть на ту частину м’ясорубки, звідки виходять подрібнені продукти. Міцно зав’язати пакет і змолоти хрін. Так можна уникнути по-дразнення слизових оболонок та врятуватися від їдкості хрону.
Змолоти також помідори, вичавити часник.
Перетерти інґредієнти, додати сіль і закрити аджику в банках. Зберігати у холодильнику або у льоху.