Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Овочеве соте

Рецепт

Овочеве соте
Овочеве соте
  • 400 г баклажанів
  • 350 г цибулі
  • 400 г помідорів
  • 400 г болгарського перцю
  • 1,5 ст. ложки цукру
  • 1 ч. ложка солі
  • 60 мл олії
  • 60 мл води
  • 30 мл оцту 9%

Баклажани нарізати великими шматочками. Так само нарізати болгарський перець.

На дно каструлі скласти баклажани, а зверху — перець.

Грубо нарізати цибулю, помідори розрізати на 4 частини, а потім кожну ще упоперек надвоє. Зверху на перець викласти цибулю, потім помідори.

У каструлю додати олію, воду, оцет, цукор і сіль.

Накрити каструлю кришкою, довести овочі до кипіння, зменшити вогонь і млоїти 20 хв, потім обережно перемішати ложкою. Варити ще 20−25 хв.

Простерилізувати дві 700-грамові банки і кришки. Гаряче соте розкласти в банки і відразу закрити. Перевернути і накрити до повного охолодження.

Схожі новини