Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Лящ, тушкований з баклажанами і помідорами

Рецепт

Лящ, тушкований з баклажанами і помідорами
Лящ, тушкований з баклажанами і помідорами

Інґредієнти: 500 — 600 г риби, 500 г баклажанів, 500 г помідорів, 80 г рослинної олії, борошно, сіль, перець.

Спосіб приготування

Почищено­го, випатраного і помитого ляща нарі­зати невеликими шматками, посолити, поперчити, обваляти в борошні і обсмажити на олії. Баклажани очистити, нарізати кружальцями, посолити і через 15 хвилин обсу­шити, обваляти в борошні і обсмажити на олії разом з помідорами, розрізаними навпіл. Баклажани, помідори і рибу викласти в змаще­ний маслом сотейник, додати олію, кілька ложок гарячої води, на­крити кришкою і тушкувати на слабкому вогні 25−30 хвилин.

Схожі новини