Мариновані помідори по-корейськи

Рецепт

  • 1 кг помідорів
  • 250 г болгарського перцю
  • 40 г часнику
  • 20 г гострого стручкового перцю
  • 80 г зелені петрушки
  • 50 мл оцту
  • 50 мл олії
  • 50 г цукру
  • 20 г солі

Болгарський перець без насіння і перегородок, часник і гострий перець (щоб смак був гострішим, насіння можна залишити) подрібнити блендером. Додати посічену петрушку.

У невеликій ємності змішати оцет, олію, цукор і сіль.

У простерилізовані банки щільно вкласти розрізані начетверо помідори, перекладаючи шари овочевою заправкою, залити маринадом. Накрити банки кришками і залишити на 2−3 год маринуватися.

Стерилізувати банки на невеликому вогні з моменту закипання: півлітрові - 15 хв, літрові - 20 хв.

Після стерилізації банки закрити кришками, накрити, залишити на 24 год, після чого перенести на зберігання.