Малосольні огірки у холодному розсолі
Рецепт малосольних огірків у холодному розсолі від «Доброї кухні»
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/464072/malosolni-ohirky-v-kholodnomu-rozsoli.jpg)
- 1 літр води
- 1 ст. ложка цукру
- 2 ст. ложки солі
- ½ кг огірків
- зелень — до смаку
- часник — до смаку
- перець горошком — до смаку
- лаврове листя — за бажання
Розчинити у воді сіль і цукор. На дно контейнера викласти зелень — листя хрону та кріп. Можна додати й іншу зелень. Додати перець горошком і 2−3 зубчики часнику. Можна додати лаврове листя, коріння для аромату.
Огірки вимити, зрізати хвостики, вкласти у контейнер. Влити розсіл, накрити кришкою і залишити мінімум на 2−3 доби.