Грибний суп із фрикадельками
Рецепт від "Доброї кухні"
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/452785/sup-hryby.jpg)
- 400-500 г м’ясного фаршу
- 1 морквина
- 250 г печериць
- 3-4 картоплини
- 1 цибулина
- 2-3 ст. ложки тонкої вермішелі
- сіль, зелень – до смаку
Гриби вимити. З фаршу зробити великі фрикадельки.
Поставити на плиту каструлю з водою і коли вода закипить, покласти в неї посічену цибулю і натерту моркву, а також нарізані гриби.
Варити 15 хв, додати брусочки картоплі і м’ясні фрикадельки. Посолити. За 5 хв до готовності в грибний суп додати вермішель і дрібно нарізану зелень. Скуштувати, за потреби досолити. Варити ще 5-7 хв.