Грибний суп із фрикадельками

Рецепт від "Доброї кухні"

  • 400-500 г м’ясного фаршу
  • 1 морквина
  • 250 г печериць
  • 3-4 картоплини
  • 1 цибулина
  • 2-3 ст. ложки тонкої вермішелі
  • сіль, зелень – до смаку

Гриби вимити. З фаршу зробити великі фрикадельки.

Поставити на плиту каструлю з водою і коли вода закипить, покласти в неї посічену цибулю і натерту моркву, а також нарізані гриби.

Варити 15 хв, додати брусочки картоплі і м’ясні фрикадельки. Посолити. За 5 хв до готовності в грибний суп додати вермішель і дрібно нарізану зелень. Скуштувати, за потреби досолити. Варити ще 5-7 хв.

Більше рецептів у рубриці «Кухня»

Схожі новини