Шоколадне печиво до новорічного столу

Це печиво - ніжне, м’яке та ароматне, а вміст цукру можна регулювати. Такі ласощі вподобають і дорослі, і діти

Вам знадобляться:

  • 80 г борошна;
  • 20 г какао порошку;
  • 50 г цукрової пудри (і трохи для посипки печива);
  • 30 г вершкового масла;
  • 1 яйце;
  • 0,5 ч.л. розпушувача;
  • щіпка солі.

Приготування:

Масло кімнатної температури розмішайте з цукровою пудрою та додайте яйце. Змішайте борошно, какао та розпушувач і додайте решту інгредієнтів.

Ретельно замісіть тісто, обгорніть його харчовою плівкою та на 30 хв покладіть до холодильника на 30 хвилин. Опісля з охолодженого тіста сформуйте кульки та посипте їх у цукровою пудрою.

Випікайте печиво у розігрітій до 180 C° духовці протягом 10-12 хвилин.

Смачного!

Читайте також: Закусочні тістечка

Схожі новини