Шоколадне печиво до новорічного столу
Це печиво - ніжне, м’яке та ароматне, а вміст цукру можна регулювати. Такі ласощі вподобають і дорослі, і діти
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/448745/666666666.jpg)
Вам знадобляться:
- 80 г борошна;
- 20 г какао порошку;
- 50 г цукрової пудри (і трохи для посипки печива);
- 30 г вершкового масла;
- 1 яйце;
- 0,5 ч.л. розпушувача;
- щіпка солі.
Приготування:
Масло кімнатної температури розмішайте з цукровою пудрою та додайте яйце. Змішайте борошно, какао та розпушувач і додайте решту інгредієнтів.
Ретельно замісіть тісто, обгорніть його харчовою плівкою та на 30 хв покладіть до холодильника на 30 хвилин. Опісля з охолодженого тіста сформуйте кульки та посипте їх у цукровою пудрою.
Випікайте печиво у розігрітій до 180 C° духовці протягом 10-12 хвилин.
Смачного!
Читайте також: Закусочні тістечка