Закуска-канапе «Сюрприз»
Як приготувати закуску-канапе «Сюрприз». Рецепт закуски для святкового столу від «Доброї кухні»
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/447935/zakuska-z-ogirkom.jpg)
- 200 г твердого сиру
- 1 свіжий огірок
- 5−6 помідорів чері
- 2 ст. ложки майонезу
- 1 пучок зелені
Сир натерти на тертці. Додати майонез, перемішати.
Овочечисткою зняти з огірка тонкі скибочки.
Скибочки розрізати на дві частини і викласти одну на одну. Викласти на середину чайну ложку сирної начинки. Загорнути краї усередину. Додати листочок петрушки і половинку помідора чері. Встромити шпажку у канапе. Викласти на блюдо.