Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Качка у мультиварці: рецепт

М'ясо качки особливо соковите, м'яке та смачне, якщо його приготувати саме у мультиварці

Інгредієнти:

  • соняшникова олія — 55 мл;
  • одна морквина;
  • пучок петрушки;
  • сіль — 10 г;
  • одна цибулина;
  • три лаврові листки;
  • м’ясо качки — 1,5 кг;
  • шість зубчиків часнику;
  • чорний перець — 5 р;
  • вода — 150 мл

Приготування:

  • Очищену тушку качки промиваємо, ріжемо невеликими шматочками, посипаємо сіллю і перцем.
  • Очищену цибулю шаткуємо на півкільця, а моркву ріжемо дрібними кубиками.
  • Подрібнюємо часник.
  • Наливаємо олію в чашу для мультиварки. Ставимо її в режим «Смаження». Чекаємо, поки олія нагріється, а потім викладаємо шматочки качки і підсмажуємо з двох боків протягом 10 хвилин.
  • Промитий пучок петрушки дрібно нарізаємо і додаємо до м’яса. Тоді кидаємо в чашу цибулю, часник, моркву. Готуємо усе це ще 5 хвилин, не закриваючи кришку.
  • Заливаємо овочі і м’ясо водою і продовжуємо приготування в режимі «Тушкування» протягом 2 годин.
  • Коли мультиварка сповістить про завершення приготування, переконайтеся, що м’ясо стало м’яким, спробувавши його виделкою.

Смачного!

Читайте також: Усім качкам качка!

Схожі новини