Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Картопляно-капустяні котлети

Рецепт від "Доброго господаря"

500 г картоплі, 400 г квашеної ка­пусти, 1 яйце, 1 цибулина, олія — для обсмажування, борошно — для пані­рування, сіль, перець.

Картоплю очистити, нарізати шматоч­ками і зварити у киплячій підсоленій воді 20 хвилин. Воду злити. Зробити з карто­плі пюре, додати яйце.

Капусту відтиснути і нарізати. Цибулю подрібнити і обсмажити в 1 ст. ложці олії 5 хв. Додати в картопляне пюре капусту і цибулю, приправити сіллю і перцем. Перемішати. Зліпити з отриманої маси котлетки. Обваляти їх у борошні і обсма­жити в розігрітій олії, по 1,5 хв з кожного боку. Подавати зі сметаною або розто­пленим вершковим маслом.

Більше рецептів у рубриці «Кухня»

Схожі новини