Картопляно-капустяні котлети
Рецепт від "Доброго господаря"
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/445706/kotlety-1.jpg)
500 г картоплі, 400 г квашеної капусти, 1 яйце, 1 цибулина, олія — для обсмажування, борошно — для панірування, сіль, перець.
Картоплю очистити, нарізати шматочками і зварити у киплячій підсоленій воді 20 хвилин. Воду злити. Зробити з картоплі пюре, додати яйце.
Капусту відтиснути і нарізати. Цибулю подрібнити і обсмажити в 1 ст. ложці олії 5 хв. Додати в картопляне пюре капусту і цибулю, приправити сіллю і перцем. Перемішати. Зліпити з отриманої маси котлетки. Обваляти їх у борошні і обсмажити в розігрітій олії, по 1,5 хв з кожного боку. Подавати зі сметаною або розтопленим вершковим маслом.
Більше рецептів у рубриці «Кухня»