Передплата 2024 «Добра кухня»

Шніцель з курки

Рецепт від "Доброї кухні"

  • 200 г курячої грудки
  • 1 яйце
  • 4 ст. ложки борошна
  • 4 ст. ложки панірувальних сухарів
  • 30 г олії
  • сіль, мелений перець — до смаку

Куряче філе розрізати уздовж, не дорізаючи до кінця, щоб вийшов один великий шматок м’яса. М’ясо накрити харчовою плівкою і тонко відбити.

У три різні миски покласти борошно, збите виделкою яйце з сіллю і перцем і панірувальні сухарі.

Куряче м’ясо обваляти в борошні, потім у яйці і наприкінці — у сухарях.

На пательню налити достатньо олії і добре розігріти.

У гарячу олію покласти м’ясо і обсмажити на сильному вогні з двох сторін по 1−2 хв з кожного боку. Потім зменшити вогонь і обсмажити шніцель ще по 3−4 хв з кожного боку.

Читайте також: Шніцель з телятини

Схожі новини