Почався сезон помідорів. Ловіть простий рецепт
Pan con tomate — це хліб з помідорами і часником по-каталанськи. Наче інгредієнти такі ж, як при приготуванні брускет, але смак інший
Інгредієнти:
- 1 чіабата (можна і інший білий хліб)
- 2 томати середнього розміру
- 2 зубчики часнику
- 1 ст. л. оливкової олії
- 2 гілочки петрушки
- сіль і перець до смаку
Приготування:
- Хліб розріжте і обсмажте на пательні без олії.
- Томати помийте і потріть на буряковій тертці.
- Почистьте 2 зубчики часнику і дрібно-дрібно порубайте.
- Викладіть терті томати на хліб.
- Посипте подрібненими часником і петрушкою.
- Полийте олією.
- Посоліть і поперчіть за смаком.