Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Наш глянець застряг у гламурі нульових, у естетиці сауни і зросійщеного гламуру

Скажу своє слово з приводу обкладинки Vogue

Будь-яка реклама України у світі норм.

Є люди, гігантська маса людей, які не читають політичних новин, то щось дізнаються про нашу війну з глянцю.

Я спокійно поставилась до цієї фотосесії, хоча Енні Лейбовіц — це давно Енні Лейбовіц.

Але вважаю, що наша гламурна преса недопрацьовує чимало цікавих історій.

Де інтерв‘ю і фотосесія зі світовою зіркою моди Крісті Пономар, яка працює з Givenchy, Lanvin, Valentino, Raf Simons, Acne Studios, Saint Laurent, Prada? Її рідний брат загинув у травні, захищаючи рідну землю. Крісті чіпляє око — таку побачиш і не забудеш. Спасибі, що днями у нашому Vogue хоча би написали історію Льва Улесова — нашого манекенника Givenchy, який став військовим медиком. У формі він не менш красивий, ніж у дорогих лахах.

Якби я була редактором модного глянцю — я би обов’язково узяла Катю Прокопенко і Юлю Федосюк. Вони не просто виглядають як моделі, а й дружини полонених оборонців Маріуполя. Катерина наче зійшла з японського аніме, Юля на фото з червоною помадою - чистий паризький шик.

Також я би обов‘язково зробила інтерв’ю з красивим і сексуальним військовим. Щоб з мізками і стержнем. Наприклад, харизматичний Паша Вишебаба? Маркус? Зіркові Хливнюк і Тополя?

Наш глянець настільки застряг у гламурі нульових, у естетиці сауни і зросійщеного гламуру — що його давно стало нецікаво тримати у руках. Не чіпляє. Без сенсів. Без потужних меседжів. Кажу це як людина, якій у 18 років пропонували піти в глянець і спробувати свої сили як стиліста. Я люблю гарний одяг, але більше люблю смисли. І честь.

Джерело

Схожі новини

Читайте також

12.03.2024

Віталій Портников: «Мені цікаво спілкуватися з тими, хто розвивається інакше, ніж я»

Це друга частина розмови з відомим журналістом, публіцистом, пись­менником Віталієм Портниковим на Ютюб-каналі головного редактора «Високого Замку» Наталії Балюк «Ба­лючі теми». Перша частина, присвя­чена другій річниці великої війни, була надрукована в одному з попередніх тижневиків. Ця частина присвячена самому Віталію. Розмова вийшла легка і невимушена…