Передплата 2024 ВЗ

Паляниця. Рецепт для тих, хто може вимовити

Тобто, лише для українців

Паляниця є нашим сильним комфортом, способом для визначення ворога і моральним знущанням з нього. Тобто і по смаку, і по психології - тупо задоволення. Плюс, ви пишете, що хочете хліба, але в магазинах його зараз немає і потрібен рецепт. Тому у всіх сенсах мій обов‘язок - написати українцям, як готувати паляницю. Рецепт спрощений, без дріжджів, з чотирьох інгредієнтів.

Вам потрібно:

  • Борошно - 500г;
  • Кисломолочка будь-яка - 400г;
  • Сіль – 1 ч.л;
  • Сода – 1 ч.л.

Насипаєте у миску борошно, сіль та соду. Добре розмішуєте, щоб сода розійшлася по всьому борошну. Заливаємо кисломолочкою. Якщо немає кисломолочки, то беріть воду + оцет, щоб погасити соду. Суміш просто перемішуєте, щоб борошно просочилося рідиною, потрібно 1-2 хв.

Потім вивалюєте масу на підпилений борошном стіл і робите плоский чотирикутник, який складаєте конвертиком і заокруглюєте. Заміс закінчено. Берете деко з пергаментом, змащуєте олією. Печете 40-45 хвилин при 200 градусах.

Тактична зброя наших військових і відповідь на питання, чому ми з росіянами не брати та маємо різний культурний бекграунд готова. Тому росіянам: н*х*р до нас, українців, лізти, ми чужі один одному. Українцям: смачного, котики. Цьом.

Джерело

Схожі новини