Передплата 2024 «Добра кухня»

«Зрозуміла, що кохання не завжди буває взаємним…»

20 червня зірці Голлівуду Ніколь Кідман виповнилося 55 років

Австралійська і американська актриса, зірка Голлівуду, продюсер, композитор, лауреат премії «Оскар», мама чотирьох дітей, колишня дружина Тома Круза і просто красива, чарівна і неймовірно талановита – це все про Ніколь Кідман, якій 20 червня виповнилося 55 років.

Вона народилася на Гавайських островах у родині австралійців, виросла в Австралії, розпочала там акторську кар’єру і стала відомою. Однак справжня слава прийшла до Ніколь у Голлівуді, де 1990 року вона зіграла у фільмі «Дні грому» разом зі своїм майбутнім чоловіком Томом Крузом.

Загалом Кідман знялася у приблизно 80 фільмах і серіалах, серед яких: «Бетмен назавжди», «Портрет леді», «З широко заплющеними очима», «Мулен Руж!», «Годинник», де вона зіграла роль письменниці Вірджнії Вульф, «Австралія»… За свої акторські роботи Ніколь Кідман отримала найпотужнішу у світі кінематографа статуетку «Оскар», а також у її колекції нагород шість премій «Золотий глобус» і багато інших.

Попри шалений талант і популярність, у Ніколь Кідман довго не складалися стосунки з чоловіками. Хоч в тенета чарівної акторки потрапляли десятки найвідоміших красенів! Але лише у 2005 році вона нарешті знайшла "чоловіка своєї мрії".

Ніколь Кідман у свої 55 продовжує зніматися і підкорювати чоловічі серця, але сама зірка вже давно вірна своєму коханому Кіту Урбану. А ким були ті кавалери, які «вмирали» від кохання до знаменитої Ніколь?

Маркус Хрехем. Австралійського актора вважають першим серйозним захопленням Кідман. Вони закрутили роман у 80-х і розвивався він дуже стрімко. Акторка навіть мала намір вийти заміж за Маркуса. Втім, згодом Ніколь між коханням та кар'єрою обрала все ж таки кар’єру.

Том Круз. Про цю парочку не чув хіба що лінивий. Круз та Кідман познайомились наприкінці 80-х під час зйомок фільму "Дні грому". Тоді Том ще був одружений з акторкою Мімі Роджерс. Однак заради кохання з Ніколь він розлучився. Пристрасті, що спалахнула між кінозірками, не заважав навіть зріст, над яким постійно жартували журналісти і друзі пари – Ніколь була вищою за свого коханого майже на цілу голову.

У 1990-му Ніколь Кідман та Том Круз одружились. Вони мріяли мати дитину, але Ніколь ніяк не могла завагітніти. Тож подружжя усиновило дівчинку Ізабеллу та хлопчика Коннора. Невдовзі шлюб пари спіткала криза, яку вони так і не змогли подолати. Через 10 років подружнього життя Ніколь та Том розлучилися. Цей союз вважався одним із найміцніших у Голлівуді, і ніхто не сподівався на такий поворот!

Про свій шлюб з Томом Крузом Ніколь пізніше розповідала: «У шлюбі я втратила себе. Я зрозуміла, що кохання не завжди буває взаємним. Коханням можуть карати, можуть експлуатувати, дорікати… Я пройшла крізь біль, страх, самотність і нерозуміння. Однак найстрашніше – це приниження власної гідності, зокрема і через подружній секс».

Рассел Кроу. Після розлучення з Томом Крузом Ніколь Кідман часто бачили у товаристві зірки "Гладіатора". Звісно ж, одразу пішли чутки про їхній роман. Але стосунків між ними ніколи ніяких не було. Зате зірки досі друзі. Саме Рассел Кроу став тим, завдяки кому Ніколь Кідман змогла впоратися з наслідками розриву з першим чоловіком. А ще друг акторки пророкував їй нове кохання та вагітність, що через декілька років і сталось.

Ленні Кравіц. Музикант та акторка настільки різні, що незрозуміло, як між ними спалахнув роман. Ймовірно, Ніколь просто знайшла у Ленні втіху (емоційну та сескуальну) після Круза. Вони познайомились на дні народження спільного друга. Не довго думаючи, парочка стала жити разом. А невдовзі Ленні освідчився Ніколь, але справа до весілля не дійшла. Адже акторка вже мріяла про сім'ю, а Кравіц був за відкритті стосунки. Музикант часто зраджував коханій. Через це Ніколь пішла від нього. Але Ленні таки її кохав - після розриву співак присвятив Ніколь пісню Lady.

Кіт Урбан. Саме кантрі-музикант став головним чоловіком життя Ніколь Кідман! Подружжя разом вже понад 10 років.

До речі, акторка перша зробила крок до Кіта. Вони познайомились на вечері на честь відомих австралійців у 2005 році, на якому кінозірка дала свій номер музиканту.

Пара одружилася у 2006 році в Сіднеї. Через два роки у них народилася дочка Сандей Роуз. У 2010-му у подружжя народилася друга дочка – Фейт Маргарет (дівчинку народила сурогатна мама, але вона є біологічною дочкою Кідман та Урбана).

Отже, що сама Ніколь Кідман, що її особисте життя – яскраве та приголомшливе. Хоч і фанати сумують за тими часами, коли зірка була з Томом Крузом, але, найголовніше – вона знайшла своє щире кохання та стала щасливою.