Передплата 2024 ВЗ

На допомогу українським біженцям прийшов «Володар перснів»

Голлівудський актор Орландо Блум опікується українцями у Молдові

Сьогодні, 24 березня, минає місяць з моменту, коли Україна мужньо піднялася проти путінської ненависті, відбиваючи атаки російської орди. Увесь світ згуртувався, щоб закінчити це військовий беззаконня. Багато хто допомагає Україні матеріально, інформаційно та по-людськи своєю підтримкою. Долучився до цієї армії небайдужих і знаменитий голлівудський актор Орландо Блум.

Зірка "Піратів Карибського моря" та "Володаря перснів" продовжує підтримувати українців і закликає інших робити те саме.

На своїй сторінці в Інстаграм актор опублікував кадри з українськими дітками. Блум, який є послом доброї волі, у рамках програми UNICEF перебуває у Молдові, яка прийняла вже понад 400 тисяч біженців. Там він особисто допомагає українським сім'ям, яким довелося покинути будинки через напад росії на Україну.

«З початком війни в Україні чи не кожної секунди дитина стає біженцем. Я в Молдові з UNICEF, зустрічаюся із сім'ями, які були змушені покинути все у пошуках безпеки», - написав актор у соцмережах.

Фото з мережі
Фото з мережі

Також Орландо Блум закликав інших не бути байдужими та робити свій внесок у допомогу українським дітям, адже вони першими страждають від кривавого узурпатора Путіна.

Нагадаємо, це не вперше, коли Орландо Блум допомагає Україні. Так, у 2016 році він зустрічався з українськими дітьми на Донбасі, а також був у Харкові та Києві.

Читайте також: «Ненавиджу людей, які піднімають автомат на дитину»

Схожі новини