Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Аби зняти стрес... б’ють «антистресового тренера»

До турецького фахівця вчащають жінки

Як повідомила турецька інформагенція Anadolu, дипломований «антистресовий тренер» Гасан Різа Гюнай дозволяє своїм пацієнтам його… бити. Cеред клієнтів Гюная більшість становлять жінки.

За словами фахівця, його надихнув турець­кий фільм «Сарк Бюль­бюлю», головний герой якого за певну плату дозволяє роз­чарованим, знудженим або розлюченим людям битися — аби ті позбулися стресового стану. Як розповів Гюнай ін­формагенції Anadolu, люди, які приходять на його 15-хви­линні сеанси терапії, зазви­чай потерпають від депресії, панічних атак і неврологічних захворювань.

— На початках я застосову­вав тільки терапію «живої бок­серської груші», — каже «анти­стресовий тренер». — А потім додав методику, що полягає у зниженні рівня стресу за до­помогою крику. За винятком окремих частин свого тіла, до­зволяю своїм клієнткам гам­селити мене так, як вони хо­чуть. Або голими руками, або у боксерських рукавичках, або з використанням яєць, фрук­тів, тортів і кульок, наповне­них водою… Буває, вдаю по­літика, актора чи іншу людину, якого ненавидить моя клієнт­ка. Тоді розташовую на облич­чі фото ненависної особи, — аби пацієнтка швидше дійшла до потрібного стану.

Читайте також: У Північній Кореї їстимуть… чорних лебедів

Схожі новини