Передплата 2024 «Добра кухня»

На Поливаний понеділок на Львівщину летіли дві ракети

Одну ППО вдалося збити, але одна таки влучила в інфраструктурний об’єкт - тягову підстанцію залізничної станції «Красне»

Тиждень на Львівщині стартував із ранкового прильоту рашистських ракет.

О 8 годині 10 хвилин ракетний удар отримала тягова підстанція залізничної станції «Красне», відбулося займання підстанції. Близько 10:30 год рятувальники загасили вогонь. Однак залізничне сполучення через цю станцію наразі заблоковано.

Про це повідомив на брифінгу перший заступник голови Львівської обласної військової адміністрації Андрій Годик.

“Зараз “Укрзалізниця” відновлює роботу станції та залізничного сполучення, - наголошує пан Годик. - За офіційною інформацією станом на 15:30 год, потерпілих та загиблих немає, До медзакладів ніхто не звертався”.

Чиновник каже, що в цей день в Інтернеті з’являлися повідомлення про вибухи у Яворівському районі, які спричинили ракети рашистів.

“Інформація про це не підтвердилася ні від правоохоронців, ні від підрозділів ЗСУ”, - відзначає Андрій Годик.

За його словами, в одному із сіл Золочівського району трапилися незначні займання, але згодом з’ясувалося, що це не було пов’язано з уламками однієї зі збитих ракет.

Фото з Фб Ростислава Тістика
Фото з Фб Ростислава Тістика

Дві ракети прилетіли із південно-східного напрямку, їх було випущено із стратегічних бомбардувальників рф - ТУ-95 (за офіційною інформацією повітряного командування “Захід”). Уламки однієї із збитих ракет були розкидані по приватних господарствах Золочівського району, але вони не завдали шкоди будівлям.

Читайте також: У Львові відбулася акція на підтримку Маріуполя (ФОТО)

Схожі новини