Передплата 2024 «Добрий господар»

Одну Юлію Володимирівну на руках носив, іншу під вінець поведе...

Охоронець Тимошенко зробив пропозицію руки і серця сестрі Сергія Льовочкіна.

Незабаром у Верховній Раді побільшає на одну сімейно-депутатську пару. Поки «регіоналка» Інна Богословська посвячує в ази депутатства свого цивільного чоловіка Володимира Мельниченка, у її соратниці по фракції Юлії Льовочкіної — романтичніші клопоти. Сестра глави президентської адміністрації готується до весілля. Наречений теж із депутатським значком — колишній «бютівець», а нині мажоритарник-самовисуванець Віталій Чудновський. Після двох років «квітково-цукеркового» роману пара вирішила одружитися.

Про ТЕ, що вже зробив Юлії Льовочкіній пропозицію руки і серця, Віталій Чудновський (той самий депутат-охоронець, який 2004-го на руках ніс Юлію Тимошенко на Майдан) розповів ведучій «Світського життя» Каті Осадчій. Щоправда, коли збираються побратися, нардеп не розсекретив. Небагатослівним був і на запитання про те, наскільки розкішне і людне весілля планують.

Схоже, штамп у паспорті для майбутніх молодят — лише формальність. Як заявив Чудновський, вони з Льовочкіною давно вважають себе чоловіком і дружиною. Для обох це вже не перший шлюб. Після розлучення Юлія Новикова повернула собі дівоче прізвище, яке із призначенням її брата главою президентської Адміністрації стало звучнішим. Чудновський від «фамільної» вигоди, пов’язаної із цим прізвищем, відхрещується. «У нас з братом Юлії, — каже, — поважні стосунки. Він чудово розуміє, що я кохаю його сестру, і знає, що його сестра кохає мене. Для мене абсолютно неважливе моє майбутнє кар’єрне зростання, для мене важливі наші майбутні стосунки і наша сім’я».

Політика — окремо, запевняє нардеп-наречений, високі почуття — окремо. «Кохання — що ж тут вдієш», — відповідає Чудновський на запитання, чи не стримувала його, опозиціонера (у минулому парламенті), «регіонівська» прописка обраниці. — Наші особисті стосунки ніяк не впливають на наші політичні погляди». Політорієнтація Льовочкіної у новій Верховній Раді не змінилася. А ось Чудновський, хоч і згадує про свій усе ще дійсний партквиток «Батьківщини», тепер у новому статусі — позафракційного самовисуванця.

Схожі новини